muurstickers behang

Muurstickers en behang

Verwijderbare muurstickers en coole achtergronden! Maak van elke kamer in uw huis een kamer waar je absoluut dol op zult zijn.

De verwijderbare muurstickers en behang zullen saaie muren laten verdwijnen! De prachtige ontwerpen zullen je huis snel opvrolijken.

Zullen ze er echt hetzelfde uitzien op je muur als op de foto’s? En hoe zit het met de gevolgen voor de gezondheid en het milieu?

Muurstickers en wallpapers blijven jarenlang mooi en zien er geweldig uit. Ze gebruiken een matte stof die gemakkelijk loslaat zonder je muren te beschadigen, en de prachtige ontwerpen kunnen keer op keer worden hergebruikt. De muurstickers en wallpapers zijn geen vinyl, ze zijn BPA- en ftalaatvrij, en de inkten zijn op waterbasis. De veiligste wandproducten die je kunt kopen!

Muurstickers en behang van de hoogste kwaliteit

Muurstickers en verwijderbaar behang zijn gewoon het beste wat er te krijgen is. Ze printen met zelfklevende, verwijderbare stof van de hoogste kwaliteit en er is geen lijm of water nodig. De producten hechten zacht aan alle muren met een gomachtige lijm waardoor het aanbrengen en verwijderen gemakkelijk wordt.

Je kunt alle verwijderbare muurstickers en ontwerpen in elke gewenste kleur bestellen. Meer informatie? Dat vind je bij Tenstickers.nl. Bekijk de Tenstickers.nl kortingscodes.