Draagarmstelling voor uw magazijn

De draagarmstelling?

Wil je meer weten over wat een draagarmstelling is in het magazijn? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij vertellen je alles over deze stelling, zodat jij weet welke keuze je moet maken voor jouw magazijn. Een draagarmstelling wordt voornamelijk gebruikt in industriële en logistieke bedrijven. Dit komt doordat dit type stelling veel producten kan dragen en op verschillende manieren te verplaatsen is. Hierdoor bespaar je heel wat tijd bij het in- en uitslaan van producten.

De eigenschappen van een draagarmstelling in het magazijn

Een draagarmstelling bestaat meestal uit twee hoofdonderdelen, namelijk de armen en de kolommen. De armen zijn meestal gemaakt van aluminium of staal en zitten vast aan de kolommen. De kolommen zijn dan weer gemaakt van hout of staal en zorgen ervoor dat de armen goed vastzitten. Op de armen kunnen dan weer planken bevestigd worden waarop de producten geplaatst worden. Zoals je kan zien, is een draagarmstelling in het magazijn erg praktisch en handig. Het is dan ook niet verwonderlijk dat dit type stelling steeds populairder wordt. Zo zorgt de draagarmstelling voor een goede toevoeging aan het magazijn. Je hebt als medewerker in het magazijn makkelijk toegang tot de opgeslagen materialen. Daarnaast bespaart de draagarmstelling ruimte. Doordat je met dezelfde beschikbare ruimte meer producten kunt opslaan, werkt het efficiënter. Hierdoor hoef je minder snel naar een andere locatie uit te wijken wanneer je ruimte tekort komt in jouw magazijn.

Wat is de prijs van een draagarmstelling?

De prijs van een draagarmstelling hangt af van verschillende factoren. Zo speelt het materiaal waarvan hij gemaakt is een rol en zijn de afmetingen van belang. Eén ding is zeker: je bent nooit teveel kwijt aan een draagarmstelling in het magazijn. Door te investeren in deze stelling bespaar je veel tijd (en dus geld). Bovendien gaat een draagarmstelling vaak lang mee, waardoor je er jarenlang plezier van kan beleven. Wil je graag advies over welke draagarmstelling het beste bij jouw bedrijf past? Neem dan contact op met het bedrijf waar u de draagarmstelling wilt kopen. Deze kan jou vaak precies de juiste informatie geven die jij nodig hebt om de prijs te bepalen. Ook kunnen zij met jou meekijken voor het bepalen van de afmetingen. Soms is het lastig om dit zelf te bepalen. Dan is het fijn dat experts mee kunnen kijken naar de afmetingen die jij nodig hebt. Een voorbeeld waar jij deze informatie kunt opvragen is Noordrek.nl.