Gebruik maken van De Zinkspecialist

Een kunststof dakgoot vervangen door een van zink

Wanneer u een huis gekocht heeft, waarvan de dakgoten van kunststof zijn, zullen deze zeker na een aantal jaren op de naden gaan lekken. Ook zal de kunststof door de verschillende weersomstandigheden en door de UV-straling uitharden en scheuren gaan vertonen. Wanneer dat het geval is, zit er niets ander op, dan een nieuwe dakgoot te laten leggen. U zult daarvoor een specialist in de arm moeten nemen, omdat de zinken dakgoot op maat moet worden gemaakt.

De dakgoot vervangen

Wanneer u een kunststof dakgoot heeft, zou u zich af kunnen vragen of u een zinken dakgoot wilt hebben. Een zink dakgoot is veel duurder in aanschaf, dan een van kunststof. Voor een zinken dakgoot voor een woning in een rij moet u toch wel € 1.000 betalen en voor een vrijstaand huis moet u rekening houden met het dubbele bedrag. Ook de beugels moeten op maat worden gemaakt. Bij deze prijs zijn ook de kosten voor het inmeten meegerekend.

De offerte voor een dakgoot vervangen

U kunt contact opnemen met de Zinkspecialist voor een dakgoot vervangen. Hij werkt vooral in Midden en Zuid-Nederland. Hij zal een afspraak maken om langs te komen voor het inmeten van de zink dakgoot en daarna een vrijblijvende offerte maken. Op de offerte staat het maken van de zink dakgoot, maar ook het maken van de beugels en het monteren. Zodra u de goedkeuring geeft, zal de goot worden gemaakt en op afspraak worden gemonteerd.

De dakgoot vervangen voor een goede afwatering

Wanneer een dakgoot lekt, moet u daarvoor snel actie ondernemen. Het lekkende water kan op uw buitenmuur komen dat na een korte periode naar binnen kan dringen. Daardoor kunnen er op de binnenmuur schimmelplekken tevoorschijn komen. Veel schimmels zijn ziekteverwekkers en dat moet u dus niet in huis hebben. Door een nieuwe zinken dakgoot aan te laten brengen zal de waterafvoer weer voor de volle 100% in orde zijn.