Container huren voor verbouwingen

Ben jij voornemens om binnenkort te gaan verbouwen thuis? Dan is de kans vrij groot dat je serieus hebt nagedacht over het huren van een afvalcontainer. Toch zien we nog te vaak dat veel mensen schrikken van de prijs die ze ervoor betalen. Ontzettend zonde als je het ons vraagt. De kosten voor een container huren Rotterdam mogen dan misschien eenmalig wel wat hoger uitvallen, maar de voordelen die je ervan hebt, leveren we je vaak onderaan de streep zelfs nog meer op. Wanneer je van plan bent om alle puin die bijvoorbeeld voortkomt uit het verbouwen van je keuken of badkamer, weg te brengen met een aanhanger, dan zul je verstelt staan van wat je per volle aanhanger betaald. Allereerst moet je een aanhanger huren en vervolgens meermaals naar het afvalbrengpunt rijden. Daar dien je vervolgens per storting te betalen, waardoor het huren van een container vaak voordeliger is. Om ervoor te zorgen dat je niet teveel betaald, hebben we een aantal tips.

Kies geen mix container

Het allermakkelijkste is natuurlijk een mix container huren Drechtsteden. Je hoeft dan niet na te denken wat je er allemaal wel of niet in mag gooien. Toch is het verstandig dit niet te doen. Helemaal wanneer je met bijvoorbeeld de badkamer bezig bent. De enige twee afvalstromen die hier vaak uit vrij komen, zijn puin en hout. Je kunt er dan beter voor kiezen om één container te huren voor het puin en het hout eventueel zelf weg te brengen. Kies je namelijk voor een mix container, dan ben je qua kosten vaak veel duurder uit. Het containerverhuurbedrijf dient deze namelijk zelf te sorteren, waardoor jij deze meerprijs voor ze betaald.

Vergelijk verschillende partijen online

Een container huren is vandaag de dag natuurlijk online zo geregeld. Ondanks dat je misschien geen idee hebt wat de kosten ongeveer zullen kunnen zijn, is het verstandig meerdere partijen met elkaar te vergelijken. Wat je namelijk ziet, is dat er wel degelijk verschil in prijs kan zitten. Waar de één een vaste prijs per container rekent, kan het zijn dat je bij de ander boven een bepaald gewicht meer gaat betalen. Je denkt dan misschien wel voordeliger uit te zijn, maar de kans dat je er met de afrekening een stuk minder goed vanaf komt, die is dan vrij groot. Zorg er dus altijd voor dat je voor een vaste prijs gaat.